Arrangementer / Tidligere Arrangementer / Museumsbesøg / NKT udstillingscenter
 
NKT´s udstillingscenter 2013, Vibeholms Allé 25, 2605 Brøndby

Udstillingscentret rummer i alt 1.500 kvadratmeter. I den største hal er der 2 etager med fælles luftrum midt i arealet. Flere steder kan man dreje rundt od få et godt overblik over udstillingen. Elektroteket indeholder tre store udstillingsafsnit for NKT, LK. Hovedvægten er lagt på selskabernes kompetence indenfor produktudvikling og produktion - og på den samfundsmæssige sammenhæng, som produkterne har indgået i gennem generationer.
Vi så på en imponerende udstilling af kabeltyper fremstillet til forskellige tiders krav og materielle muligheder. Der var almindelige el kontakter og kontakter til højspændinger. Der var støvsugere, og komfurer fra gamle dage.
Der var også et del Nimbus motorcykler og elektriske installationer som de så ud for 100 år side. Vi tog rejsen sammen med en meget kompetent guide der kunne fortælle en interessant historie om det vi pegede på.
De har en fin samling af LK radioer. Desværre stod de fleste i aflåste glasskabe. Så vi kunne ikke pille og knap fotografere dem.
Se mere på www.nkt.dk Udstillingen er desværre pakket sammen.

John Sau